Backstreet Boys

Extra concert toegevoegd.

De populariteit van de Backstreet Boys lijkt grenzeloos. Toen onlangs hun comeback in originele bezetting en hun concert op 24 maart in Ahoy Rotterdam bekend werd gemaakt, stonden de internet- en telefoonlijnen roodgloeiend. Binnen een mum van tijd was het concert in de Rotterdamse muziektempel uitverkocht.

Om nóg meer Nederlandse fans te kunnen laten genieten van hun optreden, hebben de Backstreet Boys besloten een extra concert toe te voegen aan hun wereldtour. Op zondag 30 maart staat de band op het podium in de Heineken Music Hall. De kaartverkoop voor dit extra concert start op vrijdag 24 januari om 10.00 uur.

Brian Littrell, sinds 1993 lid van de Backstreet Boys, is razend enthousiast over hun reeks concerten. ‘Ik wil dat onze fans ons zien, voelen en horen zoals wij nu zijn, zij hebben ons immers geholpen zo ver te komen’. Ook ‘Latin Lover’ Howie Dorough heeft er zin in. Over hun meest recente album ‘In A World Like This’, waarop voor het eerst Kevin Richardson weer te horen is na afwezigheid van 7 jaar, zegt de Dorough: ‘Het is één van de beste gezamenlijke ervaringen die we ooit hebben gehad. De groep heeft ook een heel andere dynamiek nu Kevin weer van de partij is’.

Wereldtour

Hun wereldtour ‘In A World Like This’ markeert zowel de twintigste verjaardag van Backstreet Boys als de comeback in originele vorm. De afgelopen maanden was de band regelmatig in het nieuws, wat hun populariteit een extra impuls gegeven lijkt te hebben. De ‘Boys’ waren eind vorig jaar ook op promotietour in Nederland en werden ‘en passant’ gestrikt voor een optreden in Goede Tijden Slechte Tijden. Betreffende aflevering van de populaire soap is te zien op 27 januari a.s.

Voorverkoop

De kaartverkoop voor het concert van de Backstreet Boys op 30 maart in HMH start op vrijdag 24 januari om 10.00 uur via de website van Ticketmaster, 0900 – 300 1250

(€ 0,45 p/m) en de bekende voorverkoopadressen.


Q-music presents

BACKSTREET BOYS – IN A WORLD LIKE THIS TOUR

Zondag 30 maart 2014
Heineken Music Hall

Aanvang: 20.00 uur
Entreeprijs: € 54,- (excl. servicekosten – geen Golden Circle)