Glenn Miller Orchestra

GLENN MILLER ORCHESTRA OP 1 MEI LIVE IN KONINKLIJK THEATER CARRÉ

Legendarische big band reist door Europa met “The History Of Big Bands” show

‘In The Mood’, ‘Moonlight Serenade’ en ‘The Saint Louis Blues March’, wie herinnert zich deze evergreens van wereldberoemde Glenn Miller niet? Op donderdag 1 mei kunnen alle liefhebbers van swing- en big bandmuziek hun hart ophalen in Koninklijk Theater Carré bij het optreden van het Glenn Miller Orchestra. De kaartverkoop voor de Nederlandse première van de show “The History of Big Bands” start op zaterdag 1 februari om 10.00 uur.

 

Als het Glenn Miller Orchestra, o.l.v. Wil Salden, met hun nieuwste show “The History Of Big Bands” het podium betreedt, verandert het theater in een swingtempel die het levensgevoel van de veertiger jaren ogenblikkelijk doet herleven. Naast de welbekende Glenn Miller hits, zullen vanzelfsprekend vele evergreens van andere muzikale beroemdheden zoals Tommy Dorsey, Benny Goodman en Frank Sinatra ten gehore worden gebracht.

 

Het Glenn Miller Orchestra is al meer dan 25 jaar bijzonder succesvol in Europa. Met circa 180 optredens per jaar en uitverkochte zalen bewijst de professionele big band, bestaande uit zestien musici, een zangeres en de vocal group “The Moonlight Serenaders”, dat de onvergetelijke muziek van de legendarische bandleider Glenn Miller nog steeds niets aan populariteit heeft ingeboet.

 

Voorverkoop

De kaartverkoop voor het optreden van Glenn Miller Orchestra in Carré start op zaterdag 1 februari om 10.00 uur via de kassa van Carré en 0900 – 25 25 255 (€ 1,30 p/g). Kaarten zijn ook verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, 0900 – 300 1250 (€ 0,45 p/m) en de bekende voorverkoopadressen.

 

Donderdag 1 mei 2014

GLENN MILLER ORCHESTRA – The History Of Big Bands

Koninklijk Theater Carré | Amsterdam

Aanvang show: 20.00 uur (deuren geopend vanaf 19.00 uur, zaal vanaf 19.30 uur)
Entree: vanaf € 30,- (excl. servicekosten en € 1,- restauratiefonds Carré)

 

Kijk voor meer informatie over Glenn Miller Orchestra op www.glenn-miller.eu of op Facebook.