Holland Got Soul

Gedreven soul-artiesten brengen klassiekers tot leven.

Traditiegetrouw vindt begin januari Holland Got Soul plaats, gepresenteerd door Radio 6 en Paradiso, met optredens van de beste soultalenten uit Amsterdam e.o.: Sharon Doorson, Shary-an, Amber Gomaa, Clayton Peroti, Luna Mae, Jordy van Toornburg (Adlicious), Sherry Dyanne, Samora Souprayen, Mitchell Brunings, Aisata Blackman.

Het werd een overheerlijk soulavondje daar in Paradiso. Met gedreven zangers en zangeressen die de soul een warm hart toedragen. We Got That Vibe! is dit jaar het thema, een knipoog naar de monsterhit She’s Got That Vibe van R. Kelly uit 1992. Naast eigen liedjes komen grote 90’s hits van o.a. Blackstreet, Mary J. Blige, Erykah Badu, Jodeci en Aaliyah voorbij. @Paradiso

Presentatie: Sylvana Simons

Line-up: SHARON DOORSON | SHARY-AN | AMBER GOMAA | CLAYTON PEROTI | LUNA MAE | JORDY VAN TOORNBURG (ADLICIOUS) | SHERRY DYANNE | SAMORA SOUPRAYEN | MITCHELL BRUNINGS | AISATA BLACKMAN en SHIRMA ROUSE

Fotografie: Harold Versteeg Photofresh.nl