Jim Gaffigan

Amerikaanse comedian voor het eerst naar Nederland.

De Amerikaanse comedian Jim Gaffigan komt voor het eerst naar Nederland. Op 23 mei geeft deze populaire comedian een exclusief optreden in de Meervaart in Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 17 januari om 10.00 uur.

De 47-jarige Jim Gaffigan is al jaren een van de bekendste comedians in Amerika en heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Het begon allemaal door zijn regelmatig terugkerende optredens in tv-shows van David Letterman en Conan O’Brien. Comedy Central zag al snel zijn talent en produceerde zijn uiterst succesvolle specials Doing My Time, Beyond The Pale, King Baby en Mr. Universe, waarvan er vele met platina bekroond werden. Zijn laatste show Mr Universe verkocht Gaffigan, geïnspireerd door Louis CK, ook als download op zijn site voor slechts $5 en werd genomineerd voor een Grammy.

Gaffigan’s humor is soms herkenbaar en toegankelijk, en soms edgy. Met een unieke, kalme stijl zorgt hij voor een fantastische avond vol goede grappen over heel uiteenlopende onderwerpen: van basale zaken als McDonalds of walvissen tot diepere kwesties als religie.

Naast comedian is Jim Gaffigan een veelgevraagd acteur in films en series. In meer dan 40 producties is hij te zien, waaronder Super Troopers, Flight Of The Conchords, Bored To Death, Portlandia, Law and Order, Going The Distance, Away We Go en It’s Kind Of A Funny Story. David Letterman vroeg Jim persoonlijk om een sitcom te schrijven, waarna Gaffigan het succesvolle Welcome To New York maakte.

In Amsterdam zal Jim Gaffigan met een razendgrappige stand-up comedyshow laten zien waarom hij tot de populairste comedians in USA behoort! De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 17 januari om 10.00 uur.

Jim Gaffigan over McDonald’s http://www.youtube.com/watch?v=6YDTfEhChgw
Jim Gaffigan over Jezus http://www.youtube.com/watch?v=2k_9mXpNdgU

Comedy Central presents

JIM GAFFIGAN
The White Bread Tour

Vrijdag 23 mei 2014
De Meervaart – Amsterdam
Entree: € 25 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag 17 januari om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).