Rock Werchter

Weer 6 namen erbij voor Werchter.

De affiche van Rock Werchter wordt vandaag weer aangevuld met 6 namen. Robert Plant and the Sensational Space Shifters en Valerie June zullen op donderdag 3 juli present geven in Werchter. The 1975 worden toegevoegd aan het programma van vrijdag 4 juli. Nieuw voor zaterdag 5 juli zijn Kodaline en Haim. En Foals zullen op zondag 6 juli naar Werchter komen. Weerom snel meer. Stay tuned!

Alle tot nog toe aangekondigde namen voor Rock Werchter 2014 -van a tot z- op een rij: Agnes Obel, Arctic Monkeys, Babyshambles, Birdy, Crystal Fighters, Damon Albarn, Dropkick Murphys, Ellie Goulding, Foals, Franz Ferdinand, Haim, Imagine Dragons, Jack Johnson, Kodaline, Kings of Leon, Major Lazer, Metallica, Metronomy, MGMT, Passenger, Pearl Jam, Pixies, Placebo, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Skrillex, Stromae, The 1975, The Black Keys, The Naked and Famous, Triggerfinger en Valerie June.

Rock Werchter 2014 vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli. Tickets zijn te koop via proximusgoformusic.be. De dagtickets voor donderdag 3 juli en de dagtickets voor zaterdag 5 juli zijn reeds uitverkocht. Combitickets evenals dagtickets voor vrijdag of zondag zijn nog in verkoop. Klik hier voor gedetailleerde ticketinfo.

WEET MEER VIA WWW.ROCKWERCHTER.BETWITTER: #RW14 – JOIN US ON FACEBOOK