When We Are Wild

Band terug met ijzersterke single!

Nadat When We Are Wild vorig jaar tot 3FM’s Serious Talent én Radio 2 Talent werd uitgeroepen, heeft de band volgens critici een indrukwekkende entree gemaakt binnen de muziekindustrie. Met de eerste single ‘Scuse Me scoort de band een notering in de Top40 Tipparade en Single Top 100 en wordt daarmee een bescheiden hit.

Na maanden lang in de studio gezeten te hebben komt de band vandaag met de ijzersterke nieuwe single Where You’re From.

Zanger Hille Stellingwerf: “Where You’re From gaat over een persoon waar je mee praat en interessant vindt. Je wil diegene leren kennen, maar hij of zij doet zich anders voor dan dat ‘ie is. Je probeert die persoon over te halen om gewoon te doen. Die boodschap hebben we ook proberen over te brengen in de videoclip.”

De clip is online te bewonderen via: www.youtube.com/watch?v=80uzFG_6YvY.

Over When We Are Wild

When We Are Wild is de band gevormd door Hille Stellingwerf. De songwriter uit Friesland begint in 2012 met het schrijven van liedjes. Ondertussen werkt Hille als vuilnisman en schoonmaker om de eerste studio-opnames te kunnen betalen. De muziek van When We Are Wild zweeft tussen het alternatieve van Bon Iver en de popmuziek van John Mayer.

When We Are Wild bestaat uit Hille Stellingwerf (leadzang en gitaar), Folkert Hofstra (toetsen, zang), Patrick Schaafstal (gitaar, zang), Bart Hooghiemstra (bas, zang) en Pandu Windartono (drums).

www.whenwearewild.com

www.facebook.com/whenwearewild

www.twitter.com/whenwearewild