Elvis Costello

Zanger komt solo naar Theater Carré.


Op woensdag 22 oktober komt de veelzijdige, Britse muziekveteraan Elvis Costello voor een intiem soloconcert naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor “An Evening With Elvis Costello – Solo In Concert” start op zaterdag 15 februari om 10.00 uur.

Elvis Costello is één van die weinige artiesten die al ruim 35 jaar op de bewondering en respect van zowel muziekliefhebbers, collega-muzikanten als de wereldpers mag rekenen. Want zoals geen ander blijft hij zichzelf op een integere manier muzikaal vernieuwen en brengt hij zijn muziek live met een intensiteit en bezieling die niemand onberoerd laat.

Van angry young man in de punk- en new wave-scene tijdens de jaren zeventig ontpopte Costello zich tot één van de grootste muzikanten en songwriters van deze tijd. Ongeacht het genre (van pop tot americana en van jazz tot rock) oogstte hij keer op keer succes met zijn schitterende songs, uitgekiende arrangementen en bijzondere samenwerkingen met onder andere Burt Bacharach, Madness, Paul McCartney en T-Bone Burnett. Zo ontving Costello door de jaren heen diverse onderscheidingen, waaronder een Nederlandse Edison Award, een BAFTA en een Grammy in de categorie Jazz voor het album ‘My Flame Burns Blue’ dat hij met het Nederlandse Metropole Orkest heeft opgenomen.

De solo-optredens van Elvis Costello zijn befaamd om hun schoonheid, humor en kippenvelmomenten waarbij hij niet alleen nieuw werk maar ook de talloze muzikale hoogtepunten uit zijn rijke oeuvre ten gehore brengt.

Voorverkoop

De kaartverkoop voor het optreden van Elvis Costello in Carré start op zaterdag 15 februari om 10.00 uur via de kassa van Carré en 0900 – 25 25 255 (€ 1,30 p/g). Kaarten zijn ook verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, 0900 – 300 1250 (€ 0,45 p/m) en de bekende voorverkoopadressen.

Woensdag 22 oktober 2014

AN EVENING WITH ELVIS COSTELLO – SOLO IN CONCERT
Koninklijk Theater Carré | Amsterdam

Aanvang show: 20.00 uur (deuren geopend vanaf 19.00 uur, zaal vanaf 19.30 uur)
Entree: vanaf € 39,- (excl. servicekosten en € 1,- restauratiefonds Carré)

Kijk voor meer informatie over Elvis Costello op www.elviscostello.com of op Facebook.