Jason Derulo

Zanger maakt comeback in de HMH.

Na een tumultueus jaar is de Amerikaanse R&B-popster Jason Derulo helemaal klaar voor zijn comeback. Met de wereldwijde hit ‘Talk Dirty To Me’ op zak kondigde hij aan opnieuw naar Nederland te komen. Op maandag 24 februari staat Jason Derulo live op de planken in de Heineken Music Hall.

Door een ongelukkige val tijdens de repetities van zijn ‘Future History World Tour’ moest de zanger zijn wereldtournee en concert op 14 maart 2012 in de Heineken Music Hall afgelasten. Na een lange en intensieve revalidatie staat Derulo er weer en is hij sterker dan ooit tevoren. “I was on autopilot.  I was going around the world.  I was performing.  I was just literally going through the motions…When that kind of thing is taken away from you, you realize how much you appreciate what you love doing and who you love.” @Heineken Music Hall

Fotografie: Harold Versteeg 

Greenhouse Talent