Oliver Heldens

Jong Nederlands DJ-talent in voorprogramma Avicii.

De Nederlandse DJ/Producer Oliver Heldens staat zaterdag in het programma van DJ-superster Avicii in de Amsterdamse Ziggo Dome. Heldens, pas 18 jaar oud, werd vorige week al gevraagd om de Zweedse hitmachine bij te staan in Sportpaleis Antwerpen, waar 18 duizend muziekliefhebbers hem zagen draaien.

Oliver Heldens is in zeer korte tijd zijn naam aan het vestigen. Zijn track ‘Gecko’ staat al ruim zes weken in de top 5 van Beatport’s mainchart, en ruim een maand op #1 in de Deep House chart. Ook zijn remix van Martin Garrix’ ‘Animals’ werd zeer goed ontvangen en wordt door de grote DJ namen in hun sets gedraaid. Dit werd ook opgemerkt door Avicii, waarna hij de Nederlander vroeg zijn voorprogramma te verzorgen. Daarnaast heeft niemand minder dan Robin Thicke de achtienjarige gevraagd een remix van zijn nieuwe single te maken. Een nieuw hoofdstuk in de nog prille maar veelbelovende carriere van Oliver Heldens.

www.facebook.com/oliverheldens
www.twitter.com/oliverheldens
www.soundcloud.com/oliverheldens