Rock Werchter

Dansnamen bekend gemaakt.


Van rock, pop, metal, indie over dance en urban naar singer-songwriters. Op Rock Werchter kan het allemaal. Zeven namen worden vandaag aan de affiche toegevoegd. Allen van het dansbare type. Gesaffelstein komt op donderdag 3 juli naar het festival. The Subs spelen een dag later, op vrijdag 4 juli, ten dans. Op zaterdag 5 juli zullen beats van SBTRKT, Trentemøller en Moderat weerklinken. Rudimental en Chase and Status zijn bevestigd voor zondag 6 juli. De affiche van Rock Werchter 2014 is nu 50 namen sterk. Binnenkort wordt het programma nog verder aangevuld.

Een alfabetisch overzicht van de tot nog toe aangekondigde namen voor Rock Werchter 2014:

Agnes Obel, Angus and Julia Stone, Arctic Monkeys, Babyshambles, Bastille, Biffy Clyro, Birdy, Chase and Status, Crystal Fighters, Damon Albarn, Dropkick Murphys, Ellie Goulding, Foals, Foster The People, Franz Ferdinand, George Ezra, Gesaffelstein, Haim, Imagine Dragons, Interpol, Jack Johnson, Kings of Leon, Kodaline, London Grammar, Major Lazer, Metallica, Metronomy, MGMT, Midlake, Miles Kane, Moderat, Passenger, Pearl Jam, Pixies, Placebo, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Rudimental, SBTRKT, Skrillex, Stromae, The 1975, The Black Keys, The Naked and Famous, The Strypes, The Subs, The Wombats, Trentemøller, Triggerfinger, Trixie Whitley en Valerie June.

Rock Werchter 2014 vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli. Tickets zijn te koop via proximusgoformusic.be. De dagtickets voor donderdag 3 juli en de dagtickets voor zaterdag 5 juli zijn al even uitverkocht. Nu zijn ook de 67.000 combi-tickets, geldig voor de 4 festivaldagen, uitverkocht. Dat maakt dat er enkel nog dagtickets voor vrijdag of zondag in verkoop zijn. Klik hier voor gedetailleerde ticketinfo.
WEET MEER VIA WWW.ROCKWERCHTER.BE – TWITTER : #RW14