Secret Rendezvous

Amsterdamse duo op Stukafest 2014.

“Running up that mountain top, till you raise your flag, don’t stop”

“Raise Your Flag”, de nieuwe single van het Amsterdamse duo Secret Rendezvous, gaat over het vinden van je eigen identiteit en niet bang zijn om daarvoor uit te komen. Of dat nou op gebied van uiterlijk, religie of geaardheid is.

Zangeres Sietske: “Ik was al bezig met het thema en zag een jong, onzeker iemand voor me . Op Facebook kwam toen een viral video voorbij van het Canadese meisje Amanda Todd. Zij werd lange tijd online gepest (cyber bullying), raakte in een depressie en pleegde uiteindelijk zelfmoord. Het zette me aan het denken hoe heftig men zich tegenwoordig uitlaat over een ander op internet en hoe ernstig je daar iemand mee kunt schaden. Het thema is donker, maar “Raise Your Flag” is als een positief en empowering nummer bedoeld.”

Beluister “Raise Your Flag” via: http://secretrendezvousmusic.bandcamp.com/track/raise-your-flag-radio-edit

“Raise Your Flag” is de eerste single van het nieuwe Secret Rendezvous album waar Sietske en Remi momenteel voor aan het schrijven zijn. Voordat ze weer terug de studio in duiken, doet het duo in februari een aantal optredens op het Stukafest (Studentenkamer Festival). Secret Rendezvous is in het goede gezelschap van onder andere Case Mayfield, Celine Cairo, Marike Jager en Most Unpleasent Men.

Woensdag 12 februari 2014

Stukafest, Prinsengracht 997 Amsterdam

Tijden 20.30u / 21.30u / 22.30u

 

Dinsdag 18 februari 2014

Stukafest, Hoogstraat 190b Eindhoven

Tijden 20.30u / 21.30u / 22.30u

 

Woensdag 19 februari 2014

Stukafest, Kottendijk 55 Enschede

Tijden 20.30u / 21.30u / 22.30u

 

www.secretrendezvous.org

www.stukafest.nl