Stromae

Fransman staat op 20 nov ook in ZiggoDome.

Vanuit het niets verovert de Brusselse Paul Van Haver onder de naam Stromae in 2010 heel Europa met Alors On Danse: een kneiter van een hit en de ultieme zomertrack van dat jaar. Meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren, meer dan 60 miljoen views op Youtube en een gouden en platina status in 15 landen zijn het bewijs van zijn succes. Op een klein kamertje in België schreef en componeerde de jongeman zijn grote hit, net zoals de rest van zijn debuutalbum ‘Cheese’.

Met zijn combinatie van indrukwekkende teksten en dansbare, hitgevoelige producties raakt Stromae een snaar bij een groot publiek. In de afgelopen maanden is de Belgisch-Rwandese producer uitgegroeid tot een waar fenomeen. Zijn clubtour was uitverkocht, het concert in Heineken Music Hall verkocht in no-time uit, de maestro werd al bevestigd voor Pinkpop en ook zijn album heeft in Nederland de gouden status bereikt.

Kaartverkoop informatie
De kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 – 300 1250 (45 cpm).