Backstreet Boys

‘Beste boyband aller tijden’ geeft concert in Ahoy. 

Gisteren gaven Backstreet Boys een concert in een volgepakt Ahoy. Daar kwamen alle Greatest Hits van de boyband voorbij.

Met een 20-jarige jubileum, ruim 130 miljoen verkochte albums en de titel ‘beste boyband aller tijden’ van het Amerikaanse Entertainment Weekly, hebben de Backstreet Boys hun sporen in de popmuziek meer dan verdiend. En de ‘Boys’ zijn weer helemaal terug nu ze de Nederlandse hitlijsten veroveren met hun album ‘In A World Like This’. Ging al langer het gerucht dat ze weer in Nederland zouden optreden, maar gisteren was het dan zover.

The orginal Backstreet’s Back!

Hun nieuwste album ‘In A World Like This’ haalde op de eerste dag al de vierde plek in iTunes Charts en voor de derde keer bereikte de band de nummer 1-positie van de Nederlandse Album Top 100. Voor het eerst is Kevin Richardson, die de band in 2006 verliet, weer te horen op dit album. Door zijn terugkomst is de oorspronkelijke formatie, zoals deze 1993 begon, weer hersteld.

Het werd een avond vol jeugdsentiment en nostalgie voor fans en band. @Greenhouse Talent

Het voorprogramma was in handen van The Exchange.

Fotografie: Charity Konig