DanceFloat

Eerste fase van line-up bekend gemaakt.

The Opposites, Kevin Saunderson, Mark Knight en Charly Lownoise & Mental Theo op eerste editie DanceFloat

Het gloednieuwe Rotterdams dance festival, DanceFloat, maakt vandaag bekend dat o.a. The Opposites, Kevin Saunderson, Mark Knight en Charly Lownoise & Menthal Theo deel uitmaken van de line-up. Het unieke dance event DanceFloat vindt plaats op 5 juli op en rondom de Maas in Rotterdam. Op diverse schepen (Offshore) alsmede op vier locaties aan de oever van de rivier (Onshore) presenteert DanceFloat een breed scala aan dance stijlen (eclectic, techno, house, hardstyle) met bekende DJ’s en spraakmakende talenten. Dit alles met de indrukwekkende skyline van Rotterdam als decor. De volledige line up van DanceFloat zal de komende weken in fases bekend worden gemaakt.

 

 

Op 20 maart meldde DUCOS Productions dat Rotterdam zich op maakt voor een nieuw en indrukwekkend dance festival dat uniek is in haar soort, DanceFloat. Met de bekendmaking van de eerder genoemde namen is de opmars naar een succesvolle editie nu een feit. De overige namen in deze eerste fase zijn terug te vinden op www.dancefloat.com.

The Opposites

Met hits zoals Slapeloze Nachten en Thunder is het Nederlandse duo The Opposites een act die meer dan welkom is in de eclectic scene van DanceFloat. Met het winnen van de Popprijs in januari tijdens Eurosonic Noorderslag is het jaar van the opposites meteen goed van start gegaan en die lijn wordt naadloos doorgetrokken naar een optreden op de eerste editie van DanceFloat.

Kevin Saunderson (VS)

Als onderdeel van de ‘Belleville Three’ wordt de Amerikaan Kevin Saunderson beschouwd als één van de grondleggers van de hedendaagse techno. Naast vele optredens op uitverkochte festivals is Saunderson ook als producer erg actief. Met Kevin Saunderson in de DJ booth is het een feit dat het publiek compleet uit z’n dak gaat op de scherpste techno beats.

Mark Knight (GB)

De britse Mark Knight is een man met een reputatie van succes, tophits en grote awards. Met zijn eigen label Toolroom Records heeft hij één van de grootste onafhankelijke dance labels in de wereld. Daarnaast heeft de DJ met Toolroom Knights een wereldwijd club succes. Mark Knight zal op DanceFloat niet zijn beruchte ‘seven hours set’ neerzetten, maar Rotterdam kan een onvergetelijk optreden verwachten van de DJ/producer tijdens DanceFloat.

Charly Lownoise & Mental Theo

Samen gelden deze twee DJ’s als de absolute sterren van de (happy) hardcore scene van Nederland en daarbuiten. De DJ’s gingen eerder uit elkaar maar kwamen al snel weer samen, om vervolgens meer dan 3 miljoen platen te verkopen. Sinds de jaren ’90 zijn Charly Lownoise & Mental Theo al actief in de scene en weten nog steeds massa’s publiek te trekken. De hardstyle liefhebbers komen volop aan hun trekken tijdens DanceFloat met deze legends on stage.

De overige namen van de eerste fase van de line up is volledig beschikbaar op www.dancefloat.com

Tickets

De kaartverkoop van DanceFloat gaat morgen van start met een beperkt aantal Early Bird tickets. De Early Bird tickets zijn slechts €22,50 voor de Onshore venues en €45,- voor de Offshore venues.

Klik hier voor de trailer van DanceFloat 2014

 

DanceFloat wordt georganiseerd door DUCOS Productions. DUCOS Productions is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van Parkpop (Den Haag), Robin Rotterdam Unlimited (Rotterdam), Night at the Park (Den Haag).

The Opposites, Kevin Saunderson, Mark Knight en Charly Lownoise & Mental Theo op eerste editie DanceFloat

Rotterdam, 27 maart – Het gloednieuwe Rotterdams dance festival, DanceFloat, maakt vandaag bekend dat o.a. The Opposites, Kevin Saunderson, Mark Knight en Charly Lownoise & Menthal Theo deel uitmaken van de line-up. Het unieke dance event DanceFloat vindt plaats op 5 juli op en rondom de Maas in Rotterdam. Op diverse schepen (Offshore) alsmede op vier locaties aan de oever van de rivier (Onshore) presenteert DanceFloat een breed scala aan dance stijlen (eclectic, techno, house, hardstyle) met bekende DJ’s en spraakmakende talenten. Dit alles met de indrukwekkende skyline van Rotterdam als decor. De volledige line up van DanceFloat zal de komende weken in fases bekend worden gemaakt.

 

Op 20 maart meldde DUCOS Productions dat Rotterdam zich op maakt voor een nieuw en indrukwekkend dance festival dat uniek is in haar soort, DanceFloat. Met de bekendmaking van de eerder genoemde namen is de opmars naar een succesvolle editie nu een feit. De overige namen in deze eerste fase zijn terug te vinden op www.dancefloat.com.

The Opposites

Met hits zoals Slapeloze Nachten en Thunder is het Nederlandse duo The Opposites een act die meer dan welkom is in de eclectic scene van DanceFloat. Met het winnen van de Popprijs in januari tijdens Eurosonic Noorderslag is het jaar van the opposites meteen goed van start gegaan en die lijn wordt naadloos doorgetrokken naar een optreden op de eerste editie van DanceFloat.

Kevin Saunderson (VS)

Als onderdeel van de ‘Belleville Three’ wordt de Amerikaan Kevin Saunderson beschouwd als één van de grondleggers van de hedendaagse techno. Naast vele optredens op uitverkochte festivals is Saunderson ook als producer erg actief. Met Kevin Saunderson in de DJ booth is het een feit dat het publiek compleet uit z’n dak gaat op de scherpste techno beats.

Mark Knight (GB)

De britse Mark Knight is een man met een reputatie van succes, tophits en grote awards. Met zijn eigen label Toolroom Records heeft hij één van de grootste onafhankelijke dance labels in de wereld. Daarnaast heeft de DJ met Toolroom Knights een wereldwijd club succes. Mark Knight zal op DanceFloat niet zijn beruchte ‘seven hours set’ neerzetten, maar Rotterdam kan een onvergetelijk optreden verwachten van de DJ/producer tijdens DanceFloat.

Charly Lownoise & Mental Theo

Samen gelden deze twee DJ’s als de absolute sterren van de (happy) hardcore scene van Nederland en daarbuiten. De DJ’s gingen eerder uit elkaar maar kwamen al snel weer samen, om vervolgens meer dan 3 miljoen platen te verkopen. Sinds de jaren ’90 zijn Charly Lownoise & Mental Theo al actief in de scene en weten nog steeds massa’s publiek te trekken. De hardstyle liefhebbers komen volop aan hun trekken tijdens DanceFloat met deze legends on stage.

De overige namen van de eerste fase van de line up is volledig beschikbaar op www.dancefloat.com

Tickets

De kaartverkoop van DanceFloat gaat morgen van start met een beperkt aantal Early Bird tickets. De Early Bird tickets zijn slechts €22,50 voor de Onshore venues en €45,- voor de Offshore venues.