De Wereld Draait Buiten

Festival maakt nieuwe namen bekend.

De Wereld Draait Door heeft 4 nieuwe namen aan de line-up van De Wereld Draait Buiten toegevoegd. In het radioprogramma  van GIEL! op 3FM  is vanochtend bekendgemaakt dat Paolo Nutini, Kelis, Michael Kiwanuka en Selah Sue aan de muziekprogrammering van de tweede editie van De Wereld Draait Buiten zijn toegevoegd.

Eerder waren al De Jeugd van Tegenwoordig, Blaudzun, Moss, Sky Pilots en Tangarine voor het festival geboekt. En werd bekend dat ook de bekende DWDD gezichten dit jaar niet ontbreken. Zo is er wederom stand up comedy van Pieter Derks, muziek en gedichten van Nico Dijkshoorn, een college van Herman Pleij en Joost Zwagerman spreekt over film, popmuziek en literatuur uit zijn geliefde Amerika. De toomlertalenten Stefan Pop ,Patrick Laureij, Tim Fransen en Peter Pannekoek krijgen dit jaar ook een podium.

De Wereld Draait Buiten vindt op zondag 6 juli plaats vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam en beslaat 5 podia: de Westerunie, het Transformatorhuis, de Gashouder, de Westertent op het nabijgelegen grasveld en dit jaar als hoofdpodium een groot openlucht podium; ‘Park Podium’

De komende weken worden er nog meer namen aan de line up toegevoegd en bekend gemaakt.

De Wereld Draait Buiten is een samenwerking tussen de VARA en MojoConcerts.

DE WERELD DRAAIT BUITEN

Zondag 6 juli 2014
Westergasfabriek – Amsterdam
Entree: 47,50 euro (excl. servicekosten)
Terrein open: 11.00 uur
Aanvang: 12.00 uur

Voor meer info: http://www.dewerelddraaitbuiten.nl/

Kaartverkoop via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).