Denzel Curry

Jonge rapper komt naar Patronaat in Haarlem.

Deze show is niet alleen de eerste keer dat hij in Nederland te zien, maar ook meteen één van zijn eerste shows in Europa. De show wordt gepresenteerd door Harde Pappies, die eerder o.a. Waka Flocka Flame, Lil B en Hopsin naar Haarlem haalden. De kaartverkoop voor het concert van dit Amerikaanse raptalent is per direct gestart via de voorverkoopkanalen van Patronaat.

De mc uit Florida’s Blackland Carol City viel op als onderdeel van Spaceghost Purrp’s Raider Klan, waarmee hij optrad op het toonaangevende Coachella festival. In 2012 bracht Curry op 17-jarige leeftijd de single ‘Dark & Violent’ uit: zijn sublieme storytelling skills leverden hem direct serieuze aandacht in Amerikaanse hiphop media op. Maar zijn echte doorbraak kwam vorig jaar met de single ‘Threatz’ en de bijbehorende trippy videoclip, die inmiddels 1,5 miljoen keer is bekeken. Curry combineert in zijn tracks donkere thema’s met harde trap beats, zoals dat in mid jaren ’90 ook uit Memphis (o.a. Three 6 Mafia) kwam en brengt zo de traditional southern hiphop naar een nieuwe generatie.

Harde Pappies & Greenhouse Talent presenteren
DENZEL CURRY
Zondag 25 mei 2014
Patronaat | Haarlem
Entree: 9,50 (excl. servicekosten)
Kaartverkoop is gestart via de website van Patronaat.

Kijk voor meer informatie over Denzel Curry op www.denzelcurry.com of op Facebook.