Drake

Rapper gaf concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Special guest bij dit concert was The Weeknd.

De Canadese rapper Drake is een van de meest veelbelovende artiesten van het moment. In de Verenigde Staten en in zijn thuisland Canada is hij al een grote ster en momenteel staat hij op het punt om Nederland te veroveren. Hij gaf in 2012 nog een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall en zijn single Hold On, We’re Going Home, is deze week 3FM Megahit.

Drake was aanvankelijk bekend als acteur voor zijn rol als Jimmy Brooks in Degrassi: The Next Generation. In 2006 verruilde hij zijn acteursbestaan voor die van zanger en rapper. Drake bleef niet onopgemerkt en door de jaren heen kreeg hij de steun van o.a. Kanye West, Jay-Z en Lil Wayne.

Landgenoot The Weeknd (Abel Tesfaye) heeft in de Ziggo Dome geopend voor Drake. De enige andere keer dat zanger/producer The Weeknd in Nederland was te zien was op PITCH in 2012. @Ziggo Dome

Fotografie: Harold Versteeg PhotoFresh.nl