Dutch Valley

Festival maakt wéér nieuwe namen bekend!

Kensington, Danny de Munk en Yellow Claw toegevoegd aan de line up van Dutch Valley!

Was jij gisteren één van die half miljoen kijkers die in de late uitzending van Shownieuws als eerste op de hoogte werd gebracht van de nieuwe namen die aan de line up van Dutch Valley zijn toegevoegd? De enige echt master of ceremonie van de mainstage, Kees Tol, maakte deze live in de uitzending bekend .

Nieuwe namen toegevoegd!

Met veel plezier geven we je de namen van de nieuwe reeks topartiesten die acte de presence geven op Dutch Valley 2014. Op het grootste festival met muziek van eigen bodem zullen dit jaar óók optreden: Kensington, Monique Smit & Tim Douwsma, Yellow Claw, Danny de Munk, Kraantje Pappie, Jody Bernal, Sieneke, Party Animals en Brainpower. Natuurlijk heb je datum en locatie al in je agenda genoteerd, maar zekerheidshalve hierbij toch nog maar even: Dutch Valley is op 9 augustus a.s. in recreatiegebied Spaarnwoude.

Eerder lieten we je al weten dat onder meer Frans Bauer, Ilse DeLange, Jan Smit, Gerard Joling, The Flexican & MC Sef, Imca Marina, DI-RECT, Jeroen van der Boom, The Opposites, Roy Donders en Niels Geusebroek je ogen en oren zullen gaan plezieren. En de komende maanden worden er nog meer grote namen bekend gemaakt.

De enorme variatie aan artiesten uit eigen land is de kracht van het festival dat alweer voor de vierde keer in successie gehouden wordt. Wees eerlijk, jij bent er toch ook trots op dat ons kikkerlandje zoveel talent en klasse in een diversiteit aan stijlen herbergt? Of het nu gaat om rock, dance, pop, rap, hiphop of het Nederlandstalige genre; Dutch Valley biedt jou deze zomer wederom een unieke beleving. Met alleen de beste artiesten van eigen bodem!

Overigens worden niet alleen je ogen en oren getrakteerd. Ook je neus en smaakpapillen worden geprikkeld. Dutch Valley vindt plaats in een prachtige Hollandse omgeving, de vallei en de groene heuvels van recreatiegebied Spaarnwoude. Snuif die boslucht op! En eet smakelijk bij de topcatering die we bieden!