Ed Sheeran

Singer-songwriter komt naar Ziggo Dome.

Op maandag 3 november 2014 staat Ed Sheeran in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert van Ed Sheeran start vrijdag 4 april om 10 uur.

Met zijn soulvolle stem en gitaarliedjes is de 23-jarige Ed Sheeran geen standaard singer-songwriter. Inspiratie voor zijn liedjes haalt hij uit het werk van Damien Rice maar ook uit de raps van Jay-Z. Na een ongekend succes in Engeland eind 2011 breekt Sheeran ook in Nederland door met zijn platinahitsingle ‘The A Team’, afkomstig van het ijzersterke debuutalbum getiteld ‘+’. Dit album staat na 2 jaar nog steeds in de Nederlandse Album Top 100. Met twee BRIT Awards voor ‘ Best Male ‘ en ‘ Best Breakthrough Act ‘ en een prestigieuze Ivor Novello Award voor ‘The A Team’ is zijn werk ook binnen de muziekindustrie erkend.

Vorig jaar bracht Sheeran samen met Taylor Swift de single ‘Everything Has Changed’ uit en nam hij ook deel aan haar tournee van maar liefst 70 stops door de VS. Dit jaar staat echter in het teken van zijn aankomende Europese tournee en wordt ook de release van zijn tweede album verwacht.

“I really enjoy touring in Europe and its been a long time coming, so I can’t wait for these shows!’’ aldus Ed Sheeran.

In 2012 bracht Ed Sheeran voor het laatst een bezoek aan ons land, in een uitverkocht Heineken Music Hall.

3FM presents

Ed Sheeran

+ support act

Maandag 3 november 2014
Ziggo Dome  – Amsterdam
Entree: € 36,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop van het concert van Ed Sheeran start aanstaande vrijdag 4 april om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Foto: Paul Barendregt