Guus Meeuwis

Zanger kondigt ‘Groots Overzee’ concert op Texel aan.

In navolging van zijn ‘Groots Overzee’ concert op Curaçao vorig jaar, zal Guus Meeuwis op 10 mei 2014 een ‘Groots Overzee’ concert geven op Texel. Dat kondigde de zanger vanmorgen aan in het radio 538-programma Evers Staat Op. Dit avondvullende outdoor event is een voorproefje van de ‘Groots met een Zachte G’-concertreeks waarmee Guus Meeuwis sinds 2006 jaarlijks een aantal dagen neerstrijkt in het Philips Stadion in Eindhoven. ‘Groots Overzee’ is een concert op kleinere schaal, maar bevat verder alle ingrediënten van het ‘Groots met een Zachte G’-circus: de sfeer, de kwaliteit en het feest van Groots, gecombineerd met het optimale vakantiegevoel van een waddeneiland. Het voorprogramma zal worden verzorgd door Nielson, die eveneens het voorprogramma verzorgt tijdens de ‘Groots met een zachte G’ concerten in Eindhoven.

Guus Meeuwis is opgetogen over zijn tweede ‘Groots Overzee’ concert, dit keer op één van de Nederlandse waddeneilanden. “Een concert geven op het strand van Curaçao was natuurlijk fantastisch! Dat smaakte naar meer. Ik vind het te gek om die sfeer ook op een van onze mooie Waddeneilanden neer te kunnen zetten. De slogan van Texel is ‘Vier het leven’, en daarin kan ik me prima vinden! En Texel is een stuk dichterbij dan Curaçao en daarmee toegankelijk voor iedereen” aldus Guus.

De kaartverkoop van ‘Groots Overzee’ start op vrijdag 21 maart om 10.00 uur via Ticketmaster. Meeuwis geeft komende week in het Radio 538 programma ‘Evers Staat Op’ dagelijks een weekendje Texel weg om het ‘Groots Overzee’ concert bij te wonen.

Dit jaar vinden de reguliere ‘Groots met een Zachte G’ concerten plaats op 13, 14, 15 en 18 juni. De concerten op 13 en 18 juni combineert Guus Meeuwis traditiegetrouw met een WK-wedstrijd van Oranje; de wedstrijden van Oranje tegen respectievelijk Spanje en Australië zijn dan live te volgen op grote schermen in het stadion.

Groots Overzee 2014:
Zaterdag 10 mei Haven Oudeschild, Texel

Groots met een zachte G 2014:
Vrijdag 13 juni Philips Stadion, Eindhoven
Zaterdag 14 juni Philips Stadion, Eindhoven
Zondag 15 juni Philips Stadion, Eindhoven
Woensdag 18 juni Philips Stadion, Eindhoven

Voor meer informatie en kaartverkoop
www.grootsmeteenzachteg.nl