John Mayer

Zanger voegt extra show toe.

Op vrijdag 20 juni komt John Mayer naar Amsterdam. De populaire Amerikaanse artiest geeft die avond een 3FM Presents concert in de Ziggo Dome. Hiermee geeft hij gehoor aan de oproep van zijn fans om een extra show. Veel van John’s fans moeten namelijk zijn optreden op Pinkpop missen, omdat het festival zaterdag razendsnel was uitverkocht.

Mayer is bekend van o.a. de liedjes ‘Daughters’, ‘Gravity’ en ‘Heartbreak Warfare’. Hij wordt geprezen om zijn indrukwekkende gitaarspel en heeft intussen 7 Grammy Awards in de wacht gesleept. Vorig jaar bracht hij zijn meest recente album ‘Paradise Valley’ uit, de opvolger van ‘Born and Raised’ uit 2012. Beide albums stonden op de nummer 1 positie in de Nederlands Album Top 100.

Voor het concert zijn zowel staanplaatsen (in de arena) als zitplaatsen (1e & 2e ring) beschikbaar. De kaartverkoop start op zaterdag 5 april om 10:00 uur. Kaarten zijn uitsluitend te verkrijgen via www.ticketmaster.nl.

Organisator Double Vee Concerts waarschuwt om geen kaarten via andere verkopers te kopen. Fans lopen het risico ongeldige kaarten te kopen. 

Meer informatie over John Mayer is te vinden op http://www.johnmayer.com.