Rock Werchter

Programma 2014 helemaal rond.

Het programma van Rock Werchter 2014 is klaar en telt 79 namen. Veertien nieuwe namen maken vandaag het plaatje compleet. Radkey en Bombay Bicycle Club worden toegevoegd aan de line-up van donderdag 3 juli. Nieuw voor vrijdag 4 juli zijn Coely, Puggy en Paolo Nutini. Altrego, Jonny Lang, Twenty One Pilots, tUnE-yArDs en Ozark Henry zullen op zaterdag 5 juli optreden in Werchter. Oscar & The Wolf, Kuroma, Royal Blood en Lykke Li vervolledigen het programma van zondag 6 juli. Het uurschema van de optredens wordt snel bekendgemaakt.

Een alfabetisch overzicht van de 79 namen die de affiche van Rock Werchter 2014 sieren:

Agnes Obel, Angus and Julia Stone, Arctic Monkeys, Arsenal, Babyshambles, Bastille, Biffy Clyro, Birdy, Chase and Status, Crystal Fighters, Damon Albarn, Daptone Super Soul Revue featuring Sharon Jones & the Dap-Kings, Charles Bradley and his Extraordinaires, Antibalas, The Sugarman 3 with special guests Saun and Starr and Master of Ceremonies Binky Griptite , Dropkick Murphys, Eels, Ellie Goulding, Foals, Foster The People, Franz Ferdinand, George Ezra, Gesaffelstein, Haim, Imagine Dragons, Interpol, Jack Johnson, Katy B, Kings of Leon, Kodaline,  London Grammar, Major Lazer, Melanie De Biasio, Metallica, Metronomy, MGMT, Midlake, Miles Kane, Milow, Moderat, Parov Stelar Band, Parquet Courts, Passenger, Pearl Jam, Pixies, Placebo, Reignwolf, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Rodrigo y Gabriela, Rudimental, Sam Smith, SBTRKT, Skrillex, Stromae, The 1975, The Black Keys, The Naked and Famous, The Opposites, The Strypes, The Subs, The Temperance Movement, The Wombats, Trentemøller, Triggerfinger, Trixie Whitley, Valerie June, Warpaint en White Lies.

De combitickets voor Rock Werchter, geldig 4 dagen, evenals de dagtickets voor donderdag 3 juli, zaterdag 5 juli en zondag 6 juli zijn uitverkocht. De laatste 600 dagtickets voor vrijdag 4 juli zijn via proximusgoformusic.be in verkoop. Klik hier voor gedetailleerde ticketinfo.

WEET MEER VIA WWW.ROCKWERCHTER.BE – TWITTER : #RW14 – JOIN US ON FACEBOOK