The Brew

Energieke rockklanken uit de UK.

De adembenemende , energieke show van dit rockers-trio uit Grimsby (UK) brengt het publiek avond na avond naar extatische hoogtes. Iedereen die The Brew looit live heeft gezien weet ook waarom er een live album van deze jongens opgenomen moest worden. Na het uitbrengen van hun derde cd “Live in Europe” hervatten deze jongens hun tour weer om al hun passie, kracht en energie op het podium er uit te gooien. Want dat is wat Jason Barwick, Kurtis Smith en Tim Smith nou eenmaal doen. Klinkt als / invloeden : Wolfmother , Led Zeppelin , The Black Keys , The Who , Kula Shaker

In het voorprogramma staat de eveneens uit Grimsby afkomstige band Kismet Ryding. Vier jongens spelen op de jaren 60 geïnspireerde psychedelische rock n roll met een kleine twist. Klinkt als  invloeden: Beatles, Kinks, Arctic Monkeys

Fotografie: Rob Herstel