WOO HAH!

Affiche breidt zich verder uit.WOO HAH! kan met grote trots Method Man & Redman, Earl Sweatshirt, Timmietexen Dret & Krulle toevoegen aan de imposante lijst van hiphopartiesten die komen optreden op het festival dat op zondag 6 juli plaatsvindt in de Tilburgse Spoorzone, nabij het centraal station. Eerder was al bekend dat onder andere Chance The Rapper, Danny Brown en De Jeugd van Tegenwoordig naar Tilburg komen. De voorverkoop voor WOO HAH! is reeds gestart via de websites van www.woohahfestival.com, www.ticketmaster.nl en 013 Poppodium.

Method Man & Redman a.k.a.’Mr. Mef and Funk Doc’ versterken WOO HAH! deze zomer met hun welbekende East Coast Flows. In 1999 brachten ze hun eerste album uit op het legendarische Def Jam label, genaamd ‘The Blackout!’. Dit album werd gevolgd door de release van ‘The Blackout! 2’ in 2009, waaruit bleek dat het vuur nog lang niet gedoofd was. Op 6 juli staan Method Man & Redman op WOO HAH! om samen met het publiek 15 jaar The Blackout! te vieren.

Een andere upcoming rapper op de line-up van WOO HAH! is Earl Sweatshirt. Hij miste weliswaar de wereldwijde tour met de rapgroep Odd Future omdat hij drie  jaar in een kostschool op Samoa zat, maar dat weerhield hem er niet van zijn creativiteit te uiten op zijn debuutplaat ‘Doris’ die vorig jaar uitkwam. Het album brengt een mix van gruwelijke beats met een unieke, lome manier van rappen, waardoor de net 20-jarige rapper een herkenbare flow heeft gecreëerd. Zijn raps zijn misschien minder provocerend, maar wel oprecht en messcherp. Naast Method Man & Redman en Earl Sweatshirt staan ook Timmietex en Dret & Krulle op WOO HAH!. In totaal zijn er nu elf artiesten bekend:

Method Man & Redman
Earl Sweatshirt
Chance The Rapper
De Jeugd van Tegenwoordig
Danny Brown
Typhoon + band
Dret & Krulle
Digitzz
AER
Ares
Timmietex
Meer namen worden de komende weken bekend gemaakt.

WOO HAH! is een samenwerking tussen Mojo Concerts en 013 Poppodium. De Spoorzone waar het festival plaatsvindt is een unieke locatie nabij het centraal station en in het centrum van Tilburg: een gebied voor kennis en innovatie waar heden en verleden samenkomen. De perfecte locatie voor WOO HAH! dus. Let op, er zijn nog maar enkele ambassador-tickets te koop voor €30. Voor deze tickets geldt: OP = OP.

Voor meer informatie: www.woohahfestival.com of volg WOO HAH! op Facebook en Twitter.

WOO HAH! festival

Zondag 6 juli 2014
Spoorzone 013 – Tilburg
Entree Ambassador-ticket: € 30 (excl. servicekosten)
Aanvang: 13.30 uur

De kaartverkoop voor WOO HAH! is reeds begonnen via www.woohahfestival.com, www.ticketmaster.nl en 013 Poppodium.

FunX is mediapartner van WOO HAH!