Dance Valley

Complete line-up bekend!.

THIS IS IT!!! Supertrots en met een MEGAHARDE KNAL kunnen we jullie de complete line-up van Dance Valley presenteren! We hebben de vetste feestmakers wat DANCE wereldwijd te bieden heeft voor jullie in onze line-up gezet om deze bijzondere 20e editie te vieren! 😀

Wil je dit feest niet missen? Zorg dan dat je erbij bent op 2 augustus en koop je ticket vóór 30 april, tot die tijd kosten ze maar € 50,- per stuk! Dus…

BE A SMART ASS, GET YOUR TICKET!

Na maanden van puzzelen, sets luisteren, managements bellen en natuurlijk naar jullie luisteren hebben we wat ons betreft een moddervette line-up weten neer te zetten. Eerder maakten we al een groot aantal namen bekend en vol trots hebben we deze lijst aangevuld met heel veel vette extra acts. Een tipje van de sluier… Steve Angello, Tommyknocker vs Amnesys, Los Bandidos, LED (Gregor Salto & Gnairo Nvilla), The Partysquad, Thera vs Deetox, Ici Sans Merci, Olivier Weiter, Pierce Fulton en als afsluiter Nicky Romero!!! Samen vieren we deze 20e editie met een BANG!! De volledige line-up en heul veul muziek staan als een huis op onze website. Go check it out!

http://dancevalley.com/line-up