DanceFloat

DJ Chuckie headliner van eerste editie van nieuw dance-festival.

DJ Chuckie is toegevoegd aan de line-up van de eerste editie van DanceFloat. De internationale top DJ/producer is één van de headliners van het festival in Rotterdam. Naast DJ Chuckie zal o.a. ook de The Partysquad en Michel de Hey hun opwachting maken tijdens DanceFloat. Ook de hardstyle liefhebbers kunnen een ware topper verwachten tijdens DanceFloat. Niemand minder dan de Waisted Penguinz uit Zweden zullen de DJ booth bemannen.
DanceFloat
De eerste editie van DanceFloat vindt plaats op 5 juli op en rondom de Maas in Rotterdam. Het unieke festival bevat meerdere schepen (Offshore) en kades (Onshore) die als dance area’s worden ingericht. Het unieke samenspel van Offshore en Onshore, waarbij er interactie plaatsvindt tussen de schepen en kades, geldt als absolute hoogtepunt van het festival. De Early Bird tickets voor DanceFloat zijn nu verkrijgbaar via www.dancefloat.com. Bekijk hier de trailer van DanceFloat 2014.

DJ Chuckie
‘The King of Mixing’, zo wordt de van oorsprong Surinaamse DJ ook wel eens genoemd. DJ Chuckie heeft een unieke stijl van mixen en produceren. Zijn Surinaamse roots heeft hem op vele manieren geinspireerd om innovatieve sets te componeren die een golf van energie loslaat op het publiek. Naast zijn eigen succesvolle evenement genaamd ‘Dirty Dutch’ is Chuckie vaak één van de headliners op de vele dance festivals in Nederland. DJ Chuckie is regelmatig internationaal te bewonderen achter de draaitafels, van Miami tot Londen en Barcelona tot Parijs. Nu is het tijd voor DanceFloat in Rotterdam.
Wasted Penguinz
De Zweedse jongens Pontuz Bergman (Teequee) en Jon Brandt-Cederhall (Dan-J) hebben elkaar ontmoet via het internet en zijn al snel samen de studio ingedoken. Hieruit zijn de Wasted Penguinz voortgekomen die nu in de Europese hardstyle scene als een ware top act wordt gezien.
Michel de Hey & Benny Rodriguez
Als één van de pioniers van de levendige house en techno scéne in Rotterdam en omgeving is Michel de Hey een begrip. Als producer heeft de Hey ook grote naam gemaakt in de funky house en minimal. Geen wonder dat de Rotterdammer vaak te gast is in Berlijn, Tokio en zelfs het Midden Oosten als DJ in de clubs en festivals. Samen met de andere Rotterdamse grootheid, Benny Rodriguez zal Michel de Hey een episch optreden geven.

Voor meer informatie over DanceFloat zie www.dancefloat.com

DanceFloat is een initiatief van Cum Laude Events en DUCOS Productions. DUCOS Productions is onder meer verantwoordelijk voor de organisatie van Parkpop (Den Haag), Night at the Park (Den Haag) en Robin Rotterdam Unlimited.