DanceFloat

Festival krijgt roze boot genaamd Rotterdam Pink Zone met o.a. Miss Bunty en Sjeazy Pearl.

DanceFloat presenteert een extra venue genaamd Rotterdam Pinkhouse Zone. In samenwerking met PinkClinic zal het roze schip onderdeel uitmaken van de Offshore venues van DanceFloat, dat zich geheel op het water zal afspelen. De draaitafels op Rotterdam Pinkhouse Zone worden ingenomen door onder andere Sjeazy Pearl, Miss Bunty en Jeroen Post. Het roze schip Rotterdam Pinkhouse Zone draagt bij aan Rotterdam als Gay Friendly destination. Het festival maakte eerder al bekend dat o.a. DJ Chuckie, Timo Maas (D), Marshall Masters (D), Mark Knight (UK), Brennan Heart en Shermanology op de kades en schepen van DanceFloat aanwezig zijn.

Rotterdam Pinkhouse Zone hosted by PinkClinic

DanceFloat en PinkClinic hebben de handen ineen geslagen en presenteren op 5 juli een nieuwe drijvende locatie op de Maas genaamd Rotterdam Pinkhouse Zone, de vijfde Offshore locatie van het gloednieuwe Rotterdamse festival. Als haute couture entertainment bureau die veel waarde hecht aan de “openminded” spirit van de bezoekers, is PinkClinic de perfecte organisatie om de Pinkhouse Zone te hosten. De combinatie tussen dance , theater en een complete belevingswereld is de core business van PinkClinic. Met een breed scala aan samenwerkingspartners, zoals GAY Pride Amsterdam en Studio 54 past ook DanceFloat hier perfect in het rijtje. Op het roze schip Pinkhouse Zone zal onder andere Jeroen Post, Phalerieu, Laurenzo en Sjeazy Pearl de bezoekers aan het dansen krijgen. Sjeazy Pearl, funky rapper, danseres en vrouwlijke DJ is ook een party-promoter in de LGBT scene (Lesbians Gay Bisexual and Transgender) en is dus een uitmuntende keuze voor de Pink Zone. Phalerieu (beter bekend als tv presentator Valerio Zeno) zal naast zijn verschijning op de Eclectic Twisted House Zone, ook op het roze schip een set draaien. Check voor de volledige line-up op www.dancefloat.com

Overnachten in Rotterdam

Voor de partygangers van buiten Rotterdam heeft DanceFloat in samenwerking met o.a. de hotels CitizenM en Manhattan Rotterdam speciale DanceFloat arrangementen samengesteld. Na de complete DanceFloat experience blijf je overnachten in alle comfort en luxe. Voor meer informatie over deze arrangementen, check www.dancefloat.com.

DanceFloat

De eerste editie van DanceFloat vindt plaats op 5 juli op en rondom de Maas in Rotterdam. Het unieke festival bevat meerdere schepen (Offshore) en kades (Onshore) die als dance area’s worden ingericht. Elke area heeft een eigen stijl, zo worden de volgende stijlen vertegenwoordigd op het festival: house, eclectic, hardstyle en techno. Het unieke samenspel van Offshore en Onshore, waarbij er interactie plaatsvindt tussen de schepen en kades, geldt als absolute hoogtepunt van het festival. Early Bird Tickets zijn nu verkrijgbaar op www.dancefloat.com vanaf €22,50 voor de kadelocaties en vanaf €45,- voor de schepen.