Dutch Valley

Weer nieuwe topartiesten bekend!.

We hebben een nieuwe verrassing voor jullie: de namen van de topartiesten die aan de al ongelofelijk lange lijst van kanjers die optreden op Dutch Valley zijn toegevoegd! Op zaterdag 9 augustus kunnen jullie ook uit je dak gaan bij: The Partysquad, Marianne Weber, Phalerieau en Wolter Kroes.

The Partysquad bouwt een vet feest en ken je natuurlijk van de hits Rampeneren, Stuk en Non Stop. Marianne ‘Koningin van het Levenslied’ Weber van onder meer van Ik weet dat er een ander is, de Regenboog en Als ik met jou op de wolken zweef (met Frans Bauer). DJ Phalerieau, ofwel ‘bambino from Amsterdam’ Valerio Zeno, draait de lekkerste beats en Wolter Kroes heeft de hele nacht liggen dromen dat Dutch Valley massaal Viva Hollandia mee gaat zingen.

 

En we gaan maar door: T-Spoon ‘Sex on the beach’ Reloaded, Helemaal Hollands, Ruud & Pim Feltkamp, Great Minds, Vinzzent, BZB, CRTFD SKUM (Nega/DJ set), Henk Dissel en Hydroboyz geven ook acte de présence. Voor ieder wat wils, wees erbij!

 

Kensington en The Opposites, gefeliciteerd met jullie 3FM Awards!

 

Enorm trots is Dutch Valley dat twee kersvers winnaars van 3FM Awards jullie gaan plezieren op het grootste en gezelligste festival met muziek van eigen bodem. Want Kensington won vorige week een trofee voor Beste Band in de categorie Rock. Daar hebben tophit Home Again en hun bejubelde liveperformance ongetwijfeld aan bijgedragen. The Opposites sleepten zelfs twee 3FM Awards binnen! Hun ‘Slapeloze nachten’ werd verkozen tot Beste Album. En ook de categorie Beste Artiest Hiphop was voor Twan en Willem. Wij van Dutch Valley feliciteren The Opposites en Kensington met deze mijlpaal, eh mijlpalen. En kijken, net als jullie natuurlijk, nu al uit naar hun concerten op ons festival!

Tickets

Tickets voor Dutch Valley kosten €49,00 (kinderen t/m 12 jaar betalen €15,00) en zijn verkrijgbaar op www.dutchvalleyfestival.nl.

Wil je zelf bepalen hoeveel je ticket kost? Ga dan naar Vakantieveilingen.nl, de exclusieve ticketpartner van Dutch Valley Festival.

DUTCH VALLEY FESTIVAL

Datum: zaterdag 9 augustus 2014

Lokatie: Velsen Valley, Spaarnwoude

Tijd: van 13.00 uur tot 23.00 uur