Festival Oranjebitter

 De La Soul hoofdact op Rotterdams festival.

Festival Oranjebitter pakt de eerste editie van koningsdag groots aan. Eerder verkondigde de organisatie al een extra avond oranjevertier en vandaag wordt zelfs de hoofd-act van het Rotterdamse festival bekend gemaakt. Speciaal ingevlogen voor het Europese optreden, is hiphop sensatie De La Soul dit jaar aanwezig op festival Oranjebitter. De legendes, bekend van de old-school hit ‘Me, Myself and I’, staan garant voor onvergetelijk festival spektakel. De feelgood hiphop van De La Soul zal de relaxte sfeer van het festival op de Parklaan zonder twijfel naar een nóg hoger niveau tillen.

Legendarische Line-up

Oranjebitter vindt ook dit jaar weer plaats op de magische Parklaan in Rotterdam en trapt op Koningsnacht al vanaf 16.00 uur af met een legendarische line-up. De vrolijkste band van Nederland The Kik maakt dit jaar hun debuut op Oranjebitter en naast optredens van FS Green & MC Fit en Vive la Fête zorgt De Jeugd van Tegenwoordig voor een uitbundig oranje sfeertje. Ook Oranjebitter’s koningsdag belooft een onvergetelijk spektakel te worden met De La Soul als hoofd-act.  Daarnaast kunnen bezoekers rekenen op de aanwezigheid van een  flink aantal cult-legendes, in navolging tot de onvergetelijke 15 minute onemanshow die Lee Towers in 2013 weggaf.
Loco Loco Discoshow, mini-raves & een Ri-Ra-Reuzenrad

Op Koningsdag opent het festivalterrein om 12.00 uur, met een overvloed aan acts in de festivaltenten. In de Loco-Loco-Circustent loopt iedereen steevast de polonaise en in de Bruine Kroeg wordt er op los geleefd met gekke surprise-acts, pop-up-karaoke’s en mini-raves. Met een uitgebreid foodcourt vol burgers, killer kapsalons, hopsateetjes, verse tortilla’s en pizza’s is er voor alle bezoekers meer dan voldoende good food! Nieuw op het court is het Ri-Ra-Reuzenrad, hier geniet je met een killer kapsalon in de hand van een geweldig uitzicht over het festival.

Verkoopt Oranjebitter ook dit jaar snel uit?

Voorgaande jaren verkocht Oranjebitter steevast uit, dus wie bij dit Rotterdamse festival wil zijn zal op tijd zijn kaarten moeten aanschaffen. Kom je van buiten de stad of houd je van luxe? Geen enkel probleem, met de code ORANJEBITTER kun je met korting overnachten bij hostel Ani & Haakien, Citizen M of het Bilderberg Parkhotel.