Lilian Vieira’s Samba Soul

SAMBA SOUL: 2 X VIEIRA VOOR 1 PRIJS!

Het optreden van Lilian Vieira’s Samba Soul was al een heerlijke muzikale maaltijd om naar uit te kijken (a.s. donderdag 3 april is het zover!), maar dankzij het onlangs toegevoegde driesterren-voorgerecht gaat het helemaal een onvergetelijke avond worden! Supporting act (maar zeg maar rustig: double bill) deze avond is namelijk Poliana Vieira (geen familie) – 3 voor 12 beschreef haar in hun jubelende recensie als een artiest met een “prachtige pure stem, perfecte timing en die haar zang gebruikt in verschillende ritmes, met spoken word als afwisseling“ – dit, naar aanleiding van haar 3 maal uitverkocht (!) optreden tijdens Stukafest Rotterdam.

Voor velen is VIEIRA niet onbekend. Zij is ook een van de vocalisten van Re:Freshed Orchestra, met wie zij in 2013 op North Sea Jazz heeft gestaan en op Uitmarkt (prime time uitgezonden op Nederland 2).

Klik hier voor kaartjes voor deze zeer bijzondere, zomer-afdwingende hot evening!