Scott Bradlee & Postmodern Jukebox

Vintagecoverband op 20 juni naar Amsterdam.

Op vrijdag 20 juni komt Scott Bradlee met zijn Postmodern Jukebox voor een eenmalig concert naar de Melkweg in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit optreden van de populaire Amerikaanse vintage coverband start op vrijdag 11 april om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticketmaster en de bekende voorverkoopadressen.
Van Guns N’ Roses’ ‘Sweet Child O’ Mine’ in New Orleans blues tot de doo wop-versie van ‘We Can’t Stop’ (Miley Cyrus) en van Daft Punks ‘Get Lucky’ in Ierse folk tot de roaring twenties jazzcover van ‘Thrift Shop’ van Macklemore: laat het maar over aan Scott Bradlee & Postmodern Jukebox om er een geheel andere versie van te maken. Geen mash-up maar een vintage cover in zowel een compleet andere muziekstijl, als met behoud van de essentie van het nummer.

Het succes van pianist Scott Bradlee begon met de YouTube-release van zijn ‘Motown Tribute to Nickelback’. De video ging niet alleen in een recordsnelheid viraal over het wereldwijde web, het was ook meteen het startschot van een razendsnel groeiende populariteit. Samen met Postmodern Jukebox is Bradley verder gegaan met het verleggen van grenzen en dankzij YouTube zijn Scott Bradlee & Postmodern Jukebox inmiddels niet meer weg te denken uit het muzikale landschap.

Afgelopen weekend hebben Scott Bradlee & Postmodern Jukebox, ter ere van het vierde seizoen van “Game of Thrones”, de titelsong van de hitserie in een nieuw jasje van smooth jazz gegoten.

Vrijdag 20 juni 2014
SCOTT BRADLEE & POSTMODERN JUKEBOX
Melkweg | Amsterdam
Entree: € 17,50 (excl. servicekosten + lidmaatschap)
De kaartverkoop start vrijdag 11 april om 10.00 uur via www.melkweg.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Scott Bradlee & Postmodern Jukebox op www.postmodernjukebox.com of op Facebook.