Vince Staples

Amerikaanse rapper naar Nederland.

Rapper Vince Staples komt op dinsdag 27 mei voor een optreden naar Paradiso in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert, dat in het teken staat van de onlangs verschenen mixtape ‘Shyne Coldchain Vol. 2’, start op vrijdag 4 april om 10.00 uur via de website van Paradiso, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

De naam Vince Staples zal bij velen een bellletje doen rinkelen door zijn bekendheid van de hiphopcollectieven Odd Future en Cutthroat Boyz. Afkomstig uit het zonnige Californië, heeft jonge rapper zich met zijn derde release ‘Stolen Youth’ definitief in de kijker gespeeld als soloartiest. ‘Stolen Youth’ is uitgebracht op het gerenomeerde label Def Jam Recordings, is geproduceerd door collega-rapper Mac Miller en staat vol samenwerkingen met onder andere ScHoolboy Q, Mac Miller zelf en Cutthroat Boy Joey Fatts.

In maart van dit jaar kwam Staples’ vierde mixtape genaamd ‘Shyne Coldchain Vol. 2.’ uit, waarop de eveneens rijzende sterren Jhené Aiko en James Fauntleroy te horen zijn. In aanloop naar zijn solotour die hem op dinsdag 27 mei naar Paradiso brengt, is de rapper momenteel door de VS op tour met ScHoolboy Q en Isaiah Rashad.
Dinsdag 27 mei 2014
VINCE STAPLES
Paradiso – Amsterdam
Entree: €  12,50 (exclusief servicekosten en lidmaatschap)
Kaartverkoop start op vrijdag 4 april om 10.00 uur via www.paradiso.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Vince Staples op www.vincestaples.tumblr.com.