Mrs. Smit and the Boys From Brasil

Swingende voetbalsingle klaar voor Brasil.

De nieuwe single van de Nederlandse band Mrs. Smit and the Boys from Brasil, heet Dance (Todo Mundo). Dit vrolijke nummer, een mix Samba en Baile Funk, staat volledig in het teken van het WK voetbal dat deze zomer zal plaatsvinden in Brazilië. Dus geen Hollandse polonaise dit keer, maar draaiende heupen op deze ‘voetbalsingle’, waarvan de tekst en muziek is geschreven door Mrs. Smit and the Boys from Brasil.

Opbrengst Dance (Todo Mundo) naar IBISS

De opbrengst van de single komt geheel ten goede aan de stichting IBISS, een Nederlandse organisatie die in de favela’s (krottenwijken) in Rio de Janeiro werkt aan allerlei projecten en voetbalprogramma’s opzet om kinderen uit drugsbendes te houden en een betere toekomst te bieden. De motivatie van de band om de opbrengst van Dance (Todo Mundo) te doneren is ontstaan tijdens hun Braziliaanse tour in 2012 toen zij, onder begeleiding van IBISS oprichter Nanko van Buuren, de favela’s bezochten. “We waren allemaal echt diep geraakt door de barre omstandigheden die wij daar aantroffen, maar ook geïnspireerd door het positivisme. Wij hebben ons hart verpand aan Brazilië en hopen dat we op deze manier iets bij kunnen dragen aan een betere toekomst voor deze kinderen.” Aldus Femke Smit, zangeres van Mrs. Smit and the Boys from Brasil.

Klik hier voor Dance (Todo Mundo)https://www.youtube.com/watch?v=Q4JJH5gyzrA