Pharrell Williams

Multi-getalenteerde artiest met Dear G I R L Tour’naar Ziggo Dome.

Op dinsdag 23 september geeft Pharrell Williams een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert, dat onderdeel uitmaakt van zijn ‘Dear G I R L Tour’, start aanstaande vrijdag 23 mei om 10:00 uur.

Pharrell Williams domineerde het afgelopen jaar de hitlijsten met oa. ‘Get Lucky’ (met Daft Punk),  ‘Blurred Lines’ (met Robin Thicke) en solo met de single ‘Happy’, dat inmiddels 40 weken lang in de Top-40 genoteerd staat en daarmee is uitgeroepen tot de grootste Top-40 hit allertijden. In de hedendaagse muziek speelt Pharrell een sleutelrol; hij fungeert al zeker vijftien jaar als een invloedrijk producer en werkt samen met artiesten als Justin Timberlake, Madonna en Kanye West, onder meer als de helft van het producersduo The Neptunes. Ook is hij de drijvende kracht achter de band N.E.R.D., dat we vooral kennen van de hitsingle ‘She Wants To Move’.

Eerder dit jaar verscheen zijn tweede solo-album G I R L, met de recente hit  ‘Marilyn Monroe’, waarop hij voor het eerst écht op eigen kracht schittert.  Met een nieuwe plaat op zak, een bezoek aan het North Sea Jazz Festival in juli en zijn aankomende Europese tournee hebben we nog lang niet het laatste gezien van deze multigetalenteerde artiest.

3FM PRESENTS

Pharrell Williams – Dear G I R L Tour

Dinsdag 23 september 2014 , Ziggo Dome – Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 39, € 44, € 49