RTL Zomerfestival

Vier de zomer met RTL in Zwolle.

Op zaterdag 21 juni wordt de start van de zomer gevierd met het ‘RTL Zomerfestival’ in Park de Wezenlanden te Zwolle. Ook dit jaar weer met een sterke line-up van artiesten. Nieuw dit jaar is dat bezoekers zich naast de goede muziek ook volledig kunnen onderdompelen in de wereld van RTL. In de ‘Zomertuin’ ontmoet men de sterren van RTL in zomerse sferen; chef-kok Herman den Blijker bakt vlees op de bbq, Roy Donders showt zijn zomercollectie op de catwalk, ‘The Voice of Holland’ winnaars Ben Saunders en Julia van den Toorn treden op en de ‘I Luv Holland Band’ speelt zomerse coverhits.

In de ‘RTL Zomertuin’ kan men daarnaast een zomerse cocktail drinken bij de ‘RTL Late Night Cocktailbar’, een boodschap achterlaten in de ‘All You Need is Love’-caravan en het favoriete castlid van de populaire soap GTST ontmoeten. In de RTL 7 Area kunnen de mannen een biertje drinken, zich laten scheren en meespelen met de ‘Koning Voetbal Quiz’ die wordt gepresenteerd door Koert Westerman.

Eerder werd  bekend dat Guus Meeuwis, Nick & Simon, Ali B, Miss Montreal en Alain Clark de zomer aftrappen in Park de Wezenlanden te Zwolle. Niemand minder dan stylist en zanger Roy Donders wordt toegevoegd aan de optredens op de main stage en GTST-acteur Ruud Feltkamp zal als DJ lekkerste hits draaien. Sfeermaker Dennis Weening is gastheer en presentator van het ‘RTL Zomerfestival’.

Kaarten voor het ‘RTL Zomer Festival’ zijn voor maar €25,- verkrijgbaar via www.rtlzomerfestival.nl