Toppers In Concert

René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom zijn er helemaal klaar voor!.

Voor het tiende jaar op rij barst Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA los op zaterdag 24, donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 mei 2014. Het ongeëvenaarde succes van de Toppers blijft voortduren. Dit jaar verwelkomen René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom alweer de 2.000.000e bezoeker!
Het thema voor het jubileumjaar is ‘Made In Holland’. De Toppers zijn trots op ons land en het feit dat Nederland al 10 jaar massaal warm loopt voor Toppers in Concert. Het belooft een avond te worden van terugkijken en vooruitblikken, maar vooral samen genieten van het unieke jubileummoment in een oer-Hollands ‘over de top’ decor. De dresscode is rood voor de tweede ring, wit voor de eerste ring en blauw voor het veld.

Spetterende gastoptredens zijn er dit jaar van 2 Unlimited, André van Duin, Gordon en Henny Huisman. Samen met enkele verrassingsacts gaan Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger zorgen voor het meest ‘over de top’ feest van het jaar!