Huntenpop

Extra podium en heel veel nieuwe namen!

Therapy?, Dotan, Jo Harman, Black Marble Selection, Villa Zeno, Dudettes en Leeways zijn toegevoegd aan het zaterdagprogramma van Huntenpop. Kraantje Pappie, FeestDJRuud, DJ Danjah & Vj’s Snorren en Baarden, The Dirty Daddies, Coldplace, ACDCUK, Crystal Dream Plays U2 en Hooked Plays Grohl zijn toegevoegd aan de traditionele Tribute Night op de openingsavond van Huntenpop.

Ondermeer Guus Meeuwis, Kensington, De Jeugd van Tegenwoordig, Vandenberg’s MoonKings, Jett Rebel, Baskerville en Shantel & Bucovina Club Orkestar werden reeds eerder bevestigd.

De organisatie is blij te kunnen melden dat het Ierse THERAPY? dit jaar naar Huntenpop komt. De uit Belfast afkomstige rockband, bij het grote publiek vooral bekend van het Husker Du nummer “Diane”, zal op zaterdag 23 augustus aantreden op het DRU Park te Ulft.

Extra podium
Was er op Huntenpop, traditioneel gezien, altijd al veel plek voor opkomend talent. Tijdens de jubileumeditie doet de organisatie daar nog een schepje bovenop. Naast het 3FM Serious Talent Stage, met Nederlands meest talentvolle artiesten van dit moment, zal er dit jaar een extra podium op Huntenpop verschijnen met frisse jonge bandjes uit binnen-/ en buitenland, om zo nog breder te kunnen programmeren.

Zo zal JO HARMAN (UK), door de Britse pers omschreven als “het beste bluestalent uit het Verenigd Koninkrijk” optreden op dit nieuwe podium. Ook DOTAN, momenteel bij het grote publiek definitief doorgebroken met megahit “Home” en rootsrockband VILLA ZENO zullen hier spelen. Daarbij voegen zich ook LEEWAYS (mix van reggae, hiphop en funk) en THE BLACK MARBLE SELECTION, die met hun mix van sixties, garage en rhythm & blues wel eens dé festivalband van deze zomer kunnen worden. De pittige female rockband DUDETTES zal dit jaar het 3FM Serious Talent Stage openen.

Optimaal FM Tribute Night (Powered by Rabobank)

Voor het eerst dit jaar zijn er namen voor de openingsavond van Huntenpop vrijgegeven. Zo zullen tribute bands COLDPLACE (UK), ACDCUK, THE DIRTY DADDIES, CRYSTAL DREAM PLAYS U2 en HOOKED PLAYS GROHL op vrijdag 22 augustus aantreden. Met de voetjes van de vloer kunnen we bij ondermeer FEESTDJRUUD, KRAANTJE PAPPIE en DJ DANJAH & VJ’s SNORREN EN BAARDEN.

Binnenkort worden nog meer namen bekend gemaakt!

De voorverkoop voor Huntenpop is inmiddels gestart via www.huntenpop.nl, Cigo Ulft, Primera Ulft en Wim’s Muziekkelder te Doetinchem. Kaarten voor de zaterdag kosten €35,- en voor de openingsavond €15,-. Wil je echter ook het hele weekend op de gezellige camping vertoeven, een passe partout inclusief camping, kost €59,-.

Meer info via: www.huntenpop.nl