Boyz II Men

Mannen naar Nederland voor concert in de Melkweg.

Met klassiekers als ‘End of the Road’ en ‘One Sweet Day’ (met Mariah Carey) op het conto, is Boyz II Men één van de populairste R&B-bands aller tijden die nog steeds aan de weg timmert. Na een succesvolle wereldtour in 2012, is zojuist op FunX bekend gemaakt dat de drie heren op 10 december opnieuw naar Nederland komen. De fans kunnen dan hun hart weer ophalen in de Melkweg in Amsterdam. De kaartverkoop start op woensdag 4 juni om 10.00 uur via de zaal en via Ticketmaster.nl.

De laatste keer dat Boyz II Men een optreden gaf in Nederland was in januari 2012, een concert ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan. In een uitverkocht Paradiso bewees de driemansband toen ondubbelzinnig, vanaf het eerste tot het laatste nummer, niets aan kwaliteit te hebben ingeboet. Vol overgave en harmonie veroverden Nate, Wanya en Shawn de zaal. Met name de “ladies” waanden zich weer even de “girls” van twee decennia geleden.

Meest succesvolle R&B-act

Boyz II Men begon als een kwintet en slankte al snel af tot de huidige driemansband, bestaand uit Nate Morris, Wanya Morris en Shawn Stockman. Na het eerste succesvolle deel van hun carrière (met meer dan 60 miljoen verkochte platen zijn is Boyz II Men zonder twijfel de succesvolste R&B-act ooit) besloten ze in 2007 een album met covers van bekende Motown-nummers te maken. Het succes van die plaat en de bijbehorende tournee verraste de muziekwereld en niet in het minst de groep zelf, waarna in 2009 een studioalbum volgde en in 2011 de plaat en de tour ‘Twenty’. Het succes smaakt de heren naar meer: met de in september te verschijnen langspeler ‘Collide’ en een bijbehorende reeks concerten is Boyz II Men zelfs sterker dan ooit. Wie wil genieten van een swingende avond vol smooth sounds is op 10 december in de Melkweg aan het juiste adres.

FunX presents

BOYZ II MEN

Woensdag 10 december 2014

Melkweg  – Amsterdam

Entree: € 35,- (excl. servicekosten en lidmaatschap)

De kaartverkoop start op woensdag 4 juni om 10.00 uur via www.melkweg.nl, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Boyz II Men op www.boyziimen.com of op Facebook.