Dance Valley

Twintigste editie barst binnenkort los!

Al negentien edities verbluft Dance Valley binnen- en buitenland. De twintigste editie wordt er pas echt een om nooit te vergeten! Negen stages en een line-up waarop je niet anders kunt dan uit je dak gaan. De zon schijnt en de laatste flextickets gaan in de verkoop. Met andere woorden; het aftellen kan beginnen!

DO MORE OF WHAT EVER THE FUCK THAT MAKES YOU HAPPY!

Voelen jullie de beats al? De 20e editie komt nu echt dichtbij! Dit betekent ook dat de laatste prijsverhoging van de flextickets er aan komt. Het werken met flextickets zorgt ervoor dat je zelf bepaalt wat je betaalt. Be a smart ass en koop nu nog je ticket op www.dancevalley.com/tickets voor €55,- want vanaf 1 juli kost een ticket €60,- .

HERE COMES THE VALLEY FEVER

De twintigste editie van Dance Valley, dat is niet niks! Wist je dat DJ Chuckie deze zomer met zijn eigen Dance Valley dedicated radioshow komt, en wel op maandag 21 juli? Houd Dirty Dutch Radio dus goed in de gaten via http://dirtydut.ch/TUNEIN-DD en get in the mood! In navolging van het succes van Hardwell, die Dance Valley afgelopen jaar afsloot met een Wildstylez remix, heeft Wildstylez dit jaar speciaal voor de twintigste editie het anthem voor Dance Valley gemaakt. Onlangs had Wildstylez een klapper met de track ‘Year of Summer’ met Niels Geuzenbroek. Nicky Romero zal natuurlijk zijn nieuwe hit met Anouk ten gehore brengen. Verder kun je los op onder meer Steve Angello, The Bloody Beetroots Live, Showtek, Dirty South, Markus Schulz, Paul Oakenfold, The Partysquad, Flexican, Otto Knows, Bassjackers, Steve Lawler, Nicole Moudaber, Cristian Varela, Brennan Heart, Evil Activities, Ophidian Live, Art of Fighters Live, Chain Reaction, Thera vs Deetox, Klingande, Franky Rizardo en Cinnaman. Bekijk het volledige overzicht van de acts die Dance Valley 2014 tot een weergaloos feest gaan maken op de www.dancevalley.com/line-up.

DANCE VALLEY FESTIVAL RADIO

Wanna get in the mood? Met trost kondigen we aan dat op 30 juni Dance Valley festival radio wordt gelanceerd in samenwerking met Radio 538. Vanaf die dag staan er 90 sets online van de DJ’s die dit jaar op Dance Valley gaan draaien! Luister vanaf dan naar www.dancevalley.com/festivalradio

DANCE VALLEY HIGHLIGHTS

Check de website voor de vetste sets en interviews met grote artiesten en lees alles over de geschiedenis van Dance Valley in het digitale boek dat gratis te downloaden is via de website.

WI-FI ALL OVER

Post, tweet, app, poke en pin erop los tijdens Dance Valley 2014. Huawei zet eerste stap in festivalland en zorgt op zaterdag 2 augustus voor gratis Wi-Fi in de Valley! Vier grote zendmasten verbinden bezoekers, dj’s, stages en mensen die zelf niet op het festival aanwezig zijn. Dankzij de grote LED schermen die op de masten bevestigd zijn zorgt Huawei ervoor dat de festivalgangers non-stop op de hoogte zijn van de belangrijkste festival informatie.

Tot zaterdag 2 augustus!