De Wereld Draait Buiten

GEORGE BAKER EN DOUWE BOB SAMEN OP DE WERELD DRAAIT BUITEN.

Gisteren is in het radioprogramma Giel! op 3FM bevestigd dat George Baker en Douwe Bob als duo zijn toegevoegd aan de al complete line-up van De Wereld Draait Buiten.

George Baker en Douwe Bob staken maandag voor het eerst samen bij Giel! live Baker’s megahit ‘Little Green Bag’ in een nieuw jasje. Dit deden ze voor het goede doel, om aandacht te vragen voor watersnoodrampen in Bangladesh.

Op De Wereld Draait Buiten zullen ze exclusief onder andere dit nummer in een korte set ten gehore gaan brengen.

Eerder werd al bekend dat o.a. Paolo Nutini, Kelis, Selah Sue, Michael Kiwanuka, De Jeugd van Tegenwoordig, Moss, Blaudzun en het Zo! Gospel Choir feat. Shirma Rouse aan de muziekprogrammering van het festival zijn toegevoegd. Naast live muziek biedt het festival een gevarieerd programma met onder andere Prof. dr. Robbert  Dijkgraaf en Prof. dr. Erik Scherder, Bureau Sport met presentatoren en sportfanaten Frank Evenblij en Erik Dijkstra, Nico Dijkshoorn en nog veel meer.

Ga naar www.dewerelddraaitbuiten.nl voor meer namen en informatie.

De Wereld Draait Buiten vindt plaats op zondag 6 juli aanstaande op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.