Joe Bonamassa

Gitaarheld staat vijf keer in Carre.

Joe Bonamassa komt op 10, 12, 13, 14 en 15 maart 2015 voor een vijftal concerten naar het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dat heeft de Amerikaanse bluesgitarist zojuist bekend gemaakt tijdens zijn optreden op Pinkpop. De kaartverkoop voor de reeks concerten start vrijdag 13 juni om 12.00 uur.

Joe Bonamassa staat bekend als één van´s werelds grootste gitaarhelden. Hij was pas vier jaar oud toen hij gefascineerd raakte door het gitaargeluid van Stevie Ray Vaughan, en op zijn twaalfde verzorgde hij al het voorprogramma van B.B.King. Vanaf dat moment heeft de energieke muzikant de schijnwerpers nooit verlaten. Met zijn dertiende studioalbum ‘Driving Towards The Daylight’ weet hij de blues naar het grote publiek te brengen. Het album bereikte de Top 2 van de UK charts en deed het ook goed in de Nederlandse hitlijsten.

Vorig jaar stond Bonamassa maar liefst tweemaal voor een uitverkocht Heineken Music Hall en gaf hij, samen met zangeres Beth Hart, een bijzonder concert in Carré, waarvan onlangs een live registratie op dvd is verschenen.

In september brengt Bonamassa, nog voor zijn aankomende concertreeks in Amsterdam, een gloednieuwe (solo)plaat uit.

JOE BONAMASSA

10, 12 ,13 ,14 en 15 maart 2015 , Koninklijk Theater Carré  – Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur, entree: € 79, € 89, € 99 en €125 (excl. servicekosten)

Foto: Joe Bonamassa Street Team