Thé Lau/The Scene

Bijzonder laatste concert.

Op 17 juni stond Thé Lau met The Scene voor de laatste keer op het podium. Dat was in de Heineken Music Hall tijdens een uitverkocht concert. Het is zijn laatste grote show in Nederland. Er zijn nog wel kaarten voor zijn show op 14 juni in Lotto Arena Antwerpen.

Het afscheid is noodgedwongen omdat Thé Lau onlangs te horen heeft gekregen dat hij niet lang meer zal leven. De zanger en schrijver van ondermeer ‘Iedereen Is Van De Wereld’, ‘Open’ en ‘Blauw’ heeft al enige tijd kanker. Thé Lau bracht op 13 juni zijn nieuwe album ‘Platina Blues’ uit, een bijzonder muziekstuk over zijn recente periode in het ziekenhuis. Thé Lau werkt momenteel ook aan een grote roman die zal verschijnen bij Lebowski Publishers.

De gasten voor het laatste concert van Thé Lau / The Scene op 17 juni in de Heineken Music Hall waren Tom Barman, Paskal Jakobsen, Lange Frans en Jacqueline Govaert. Een uiterst memorabel concert met een bijzondere emotionele lading.

Fotografie: Harold Versteeg Photofresh.nl