Armin van Buuren

Eerste Nederlandse artiest met 1.000.000 volgers op Spotify.

Wereldberoemde DJ en producer Armin van Buuren heeft het record aantal van 1 miljoen volgers op Spotify bereikt. Hij is hiermee de eerste Nederlandse artiest die deze mijlpaal heeft behaald en daarmee ook één van de top 50 meest gevolgde Spotify artiesten in heel de wereld. Er is enkel een handvol DJ’s die meer dan een miljoen volgers hebben. Daarmee is Armin één van de top 5 meest gevolgde DJ’s in de wereld.

Armin:‘Wow! 1,000,000 volgers op Spotify. Ik wil graag al mijn fans bedanken voor het volgen van mijn persoonlijke Spotify afspeellijsten en de ASOT afspeellijst. Mijn label Armada Music en ik geloven dat het streamen van muziek de toekomst is en investeren dan ook veel tijd en energie in het optimaliseren van onze playlists.’

De DJ die op dit moment als enige wekelijks zijn radio show ‘A State of Trance’ aanbiedt op Spotify, heeft altijd al een speciale band gehad met het platform. Andere populaire afspeellijsten van de DJ zijn ‘The Armin van Buuren Top 50’ en ‘Who’s Afraid of 138?!’ Armin zal ook nieuwe, unieke Spotify afspeellijsten toevoegen om deze mooie mijlpaal te vieren.

Will Hope, Director of label relaties, EU bij Spotify: ‘Armin and Armada Music hebben Spotify altijd omarmd als promotioneel en commercieel platform. Ze hebben hard gewerkt aan het opbouwen en laten groeien van een fanbase op Spotify en hebben op innovatieve manier de relatie tussen artiest en fan weten te versterken. Armin’s populaire wekelijkse radioshow A State of Trance heeft hier voor een groot deel aan bijgedragen. Van harte gefeliciteerd met het behalen van 1 miljoen volgers!’

Als dank en blijk van waardering naar de fans die hebben gezorgd dat Armin deze mijplaal heeft behaald, zal Armin een Philips M1X-DJ box, 25 Algoriddim Djay 2 apps en 25 premium Spotify abonnementen weggeven. Om mee te doen aan deze competitie ga je naar www.arminvanbuuren.com of Spotify en volg je Armin’s Spotify profiel. De winnaars worden willekeurig geselecteerd en de winnaar van de Philips M1X-DJ box wordt bekend gemaakt tijdens Armin’s ‘A State of Trance’ radio show op 24 juli a.s. De overige winnaars krijgen persoonlijk bericht via Spotify op dezelfde dag.

Voor meer info: www.arminvanbuuren.com

Over Spotify
Spotify is een prijswinnende digitale muziekservice die je on-demand toegang geeft tot meer dan 20 miljoen nummers*. Onze droom is om alle muziek in de wereld constant toegankelijk te maken voor iedereen, waar en wanneer zij ook willen. Spotify maakt het makkelijker dan ooit om muziek te ontdekken, te beheren en te delen met je vrienden. En zorgt ervoor dat artiesten een eerlijke beloning krijgen. Spotify is beschikbaar in 57 landen met meer dan 40 miljoen actieve gebruikers en meer dan 10 miljoen abonnees.Sinds de lancering in Zweden in 2008 heeft Spotify meer dan een miljard aan US dollars aan de rechthebbenden uitgekeerd. Spotify is de een na grootste bron in omzet van digitale muziek voor labels in Europa (IFPI, 2011), en de grootste en meest succesvolle streaming muziekservice wereldwijd. Kijk voor meer informatie op www.spotify.nl
* Het aantal nummers is gebaseerd op de licentie wereldwijd. Catalogus grootte kan variëren per land.www.spotify.com