De Wereld Draait Buiten

Festival beleeft tweede editie.

Op 6 juli vond in de Amsterdamse Westergasfabriek De Wereld Draait Buiten plaats. Paolo Nutini, Kelis, Michael Kiwanuka en Selah Sue deden mee aan de muziekprogrammering van de tweede editie van De Wereld Draait Buiten.

Ook De Jeugd van Tegenwoordig, Blaudzun, Moss, Sky Pilots en Tangarine waren voor het festival geboekt. En werd bekend dat ook de bekende DWDD gezichten dit jaar niet ontbreken. Zo was er wederom stand up comedy van Pieter Derks, muziek en gedichten van Nico Dijkshoorn, een college van Herman Pleij en Joost Zwagerman spreekt over film, popmuziek en literatuur uit zijn geliefde Amerika. De toomlertalenten Stefan Pop ,Patrick Laureij, Tim Fransen en Peter Pannekoek kregen dit jaar ook een podium.

Fotografie: Ronald Rijntjes