Lindsey Stirling

OPTREDEN LINDSEY STIRLING OP 4 NOVEMBER VERPLAATST NAAR 013.

Het concert van Lindsey Stirling dat op dinsdag 4 november plaats zou vinden in het Klokgebouw in Eindhoven wordt verplaatst naar 013 in Tilburg. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe locatie en hoeven niet omgeruild te worden.

Wegens productionele redenen is besloten het optreden van viool- en dansfenomeen Lindsey Stirling ter verplaatsen naar de Jupiler Zaal van 013 in Tilburg. Wie tickets via de website van Ticketmaster heeft besteld, zal via een persoonlijke mail op de hoogte worden gesteld. Wie niet aanwezig kan zijn bij het verplaatste concert: het aankoopbedrag van de tickets (exclusief eventuele servicekosten) kan worden geretourneerd via het voorverkooppunt waar ze zijn gekocht. Voor de show in 013 zijn nog kaarten beschikbaar.

Lindsey Stirling heeft wereldwijd miljoenen fans en is de eerste artieste die klassieke viool met elektronische dubstep stijl en moderne dans op een geloofwaardige manier weet te combineren. Met name gamers zijn onder de indruk van haar werk dankzij haar bijdrage aan o.a. ‘Assassin’s Creed’, ‘The Legend of Zelda’ en ‘Skyrim’; dankzij haar zelf gecomponeerde nummers, kristalzuiver vioolspel en fabelachtige eigen choreografieën is Lindsey Stirling een unicum binnen het muzikale landschap. Zowel haar titelloze debuutalbum uit 2012 als haar dit jaar verschenen langspeler ‘Shatter Me’ zijn met veel enthousiasme ontvangen.

Dinsdag 4 november 2014

LINDSEY STIRLING
013 – Tilburg *nieuwe locatie*
Entree:  € 27,50 (excl. servicekosten)
Kaartverkoop via de 013 Boxoffice, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.
Kijk voor meer informatie over Lindsey Stirling op www.lindseystirlingviolin.com  of op Facebook.