Linkin’Park

Amerikaanse band naar Amsterdam.

Op 7 november aanstaande komt de Amerikaanse rockband Linkin Park tijdens hun Europese ‘The Hunting Party Tour’ voor een concert naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Als special guest neemt Linkin Park niemand minder mee dan Of Mice & Men. De kaartverkoop voor het concert van Linkin Park begint aanstaande vrijdag 11 juli om 10.00 uur via http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).  & nbsp;

Twee jaar na het laatste verbluffende optreden op Pinkpop en inmiddels twee albums verder, komt Linkin Park op 7 november terug naar Nederland. Sinds debuutplaat ‘Hybrid Theory’ uit 2000, met hierop de hits ‘In The End’ en ‘Numb/Encore’, heeft de band uitstapjes naar verschillende muziekgenres nooit geschuwd. Sterker nog, daar ligt juist de kracht van Linkin Park. Zowel hiphop, emotionele rock alsook elektronische muziek liggen in het straatje van de band. Met het onlangs verschenen zesde album, ‘The Hunting Party’, heeft de band echter weer een rasechte rockplaat uitgebracht, compleet met zwaar gitaarwerk, pompende bassen en agressieve zangpartijen. De plaat is geproduceerd door bandleden Mika Shinoda (rapper) en Brad Delson (gitarist) en bevat gastbijdragen van Rage Against The Machine’s Tom Morello, System of a Down’s Daron Malakian en Paige Hamilton van Helmet. Met ‘The Hunting Party’ bedient Linkin Park de ‘oude’ fans op hun wenken en dat zal tijdens de bijbehorende show, op 7 november 2014 in de Amsterdamse Ziggo Dome, niet anders zijn! De show van Linkin Park wordt voorafgegaan door een optreden van de Amerikaanse metalcoreband Of Mice & Men.

Foto: Luuk Denekamp