Paul de Munnik

PAUL DE MUNNIK – TRIBUTE TO NEIL DIAMOND.

Paul de Munnik gaat zijn hart achterna. De zanger, bekend van het duo Acda en De Munnik zingt dit najaar in ‘Tribute to Neil Diamond’ het repertoire van de Amerikaanse singer-songwriter Neil Diamond en brengt hiermee een bijzonder eerbetoon aan een van zijn favoriete zangers.

De Munnik wordt begeleid door een band bestaande uit grote namen uit de Nederlandse muziek scene, speciaal voor deze gelegenheid bijeengebracht door Bartel Bartels, ook wel bekend als Professor Nomad.

 

Tour data:

17-8 Lierop, Nirwana Tuinfeest

28-8 Amsterdam, Paradiso

12-9 Rotterdam, Lantaren Venster

18-9 Hengelo, Metropool

19-9 Zwolle, Hedon

20-9 Utrecht, Tivoli/Vredenburg

24-9 Eindhoven, Muziekgebouw

25-9 Groningen, Oosterpoort

26-9 Tilburg, Theaters Tilburg

6-12 Hoofddorp, Podium Duycker

info/tickets: Paul de Munnik Tribute to Neil Diamond

Facebook: www.facebook.com/acdaendemunnik