Scott Bradlee & Postmodern Jukebox

VINTAGE COVERBAND VOOR TWEE SHOWS TERUG NAAR NEDERLAND.

Na een volledig uitverkochte show afgelopen maand in de Melkweg, komen Scott Bradlee & Postmodern Jukebox opnieuw naar Nederland. Op donderdag 19 februari is de Amerikaanse vintage coverband te zien in Paradiso, Amsterdam en op vrijdag 20 februari in Mezz, Breda. De kaartverkoop voor beide shows start op vrijdag 11 juli om 10.00 uur via o.a. de websites van de zalen.
Van Guns N’ Roses’ ‘Sweet Child O’ Mine’ in New Orleans blues tot de doo wop-versie van ‘We Can’t Stop’ (Miley Cyrus) en van Daft Punks ‘Get Lucky’ in Ierse folk tot de roaring twenties jazzcover van ‘Thrift Shop’ van Macklemore: laat het maar over aan Scott Bradlee & Postmodern Jukebox om er een geheel andere versie van te maken. Geen mash-up maar een vintage cover in zowel een compleet andere muziekstijl, als met behoud van de essentie van het nummer.

Het succes van pianist Scott Bradlee begon met de YouTube-release van zijn ‘Motown Tribute to Nickelback’. De video ging niet alleen in een recordsnelheid viraal over het wereldwijde web, het was ook meteen het startschot van een razendsnel groeiende populariteit. Samen met Postmodern Jukebox is Bradlee verder gegaan met het verleggen van grenzen: dankzij virals op YouTube zoals de recente smooth jazz versie van de Game of Thrones titelsong én een eerste uiterst succesvolle tour door de Verenigde Staten en Europa (waarbij het optreden in Amsterdam bijzonder snel was uitverkocht), zijn Scott Bradlee & Postmodern Jukebox inmiddels niet meer weg te denken uit het muzikale landschap.

 

SCOTT BRADLEE & POSTMODERN JUKEBOX

Donderdag 19 februari 2015
Paradiso | Amsterdam
Entree: € 21,50 (excl. servicekosten + lidmaatschap)
De kaartverkoop start vrijdag 11 juli om 10.00 uur via www.paradiso.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Vrijdag 20 februari 2015
Mezz | Breda
Entree: € 17,50 (excl. servicekosten)
De kaartverkoop start vrijdag 11 juli om 10.00 uur via www.mezz.nl en de kassa van Mezz.

Kijk voor meer informatie over Scott Bradlee & Postmodern Jukebox op www.postmodernjukebox.com of op Facebook.