Dance Valley

Nicky Romero sluit  jubileumeditie Dance Valley af met immens spectaculaire eindshow.

In the Valley was het afgelopen zaterdag groot feest! De organisatie heeft alles uit de kast gehaald en kwam speciaal voor de 20ste editie van het festival met een buitengewoon uniek cadeau en zinderende eindset! Voordat Nicky Romero de dag tot een spectaculair hoogtepunt bracht met een gigantische lasershow, stond hij stil bij de slachtoffers en familieleden van de vliegtuigramp in Oekraïne. Een vallei met 40.000 mensen met hun lichtgevende mobiele telefoon in de lucht zorgde voor een waardig kippenvel moment.

EEN SPECTACULAIRE VERRASSINGSHOW VAN 20 TOP-DJ’S BACK 2 BACK

Niet een, maar twintig mystery guest dj’s betraden de mainstage. De kick-off van Ferry Corsten werd direct gevolgd door een track van JP waarna het deck overgenomen werd door Remy, Michel de Hey, DJ Jean, Todd Terry, Sidney Samson, Dr Kucho!, Jaydee, Mark Knight, Otto Knows, Chuckie, Nicky Romero, Ronald Molendijk, Audien, Markus Schulz, Johan Gielen, Tom Harding en Wildstylez. Ze stonden met elkaar op de mainstage en draaien een uur lang back to back. Toen er ineens een helikopter boven de bezoekers zweefde en er een ware bloemenregen naar beneden kwam was het feest echt compleet. Wildstylez sloot de set af op de main af met het anthem van Dance Valley 2014.

DE HARDE VALLEI WAS SPRAAKMAKEND

Wildstylez ging hierna direct door naar de Refinery om daar de crowd goed los te krijgen. De harde vallei had, naast de hardcore en raw hardstyle, dit jaar ook een spectaculaire main; groot, modern en technisch van morgen. Brennan Heart sloot hier af en wist tijdens zijn eindset met “Bassface” van Outbreak de crowd keihard aan het springen te krijgen.

FOTO’S EN LIVE SETS ONLINE !

2014 is ook het eerste jaar dat Dance Valley social media volledig heeft geïntegreerd, dagelijks wordt er continue met de bezoeker, online of op het event, gecommuniceerd. Hierdoor waren de bezoekers op de hoogte van de weersverwachtingen, de ervaringen van mede-bezoekers, de reacties van thuisblijvers en de line-up van de dag en het specifieke moment. Voor de organisatie is dit een zeer proactief middel gebleken om de dag in goede banen te leiden en waardevolle terugkoppelingen van bezoekers te kunnen ontvangen. Tevens kan de dance-liefhebber genieten en de festivalganger nagenieten, van uniek dj sets online.

 

DANCE VALLEY ONLINE

Website:             www.dancevalley.com

Youtube:             www.youtube.com/DanceValleyUDC

Facebook:          https://www.facebook.com/dancevalleyfestival

Twitter:               http://www.twitter.com/UDC_DanceValley