Kensington

BAND ONTVANGT GOUDEN AWARD VOOR ‘VULTURES’.

Aan de vooravond van de release van het nieuwe album ‘Rivals’ heeft Kensington een gouden award voor hun vorige album ‘Vultures’ in ontvangst genomen.

Al eerder behaalde de Utrechtse band de gouden status met hun single ‘Home Again’ afkomstig van het album ‘Vultures’. Het betekende de grote doorbraak voor Kensington. Sinds de release van het album in 2012 volgde een zegetocht met uitverkochte shows en optredens op Eurosonic Noorderslag, Pinkpop en meer dan zeventig andere festivals in binnen- en buitenland. De band staat zaterdag 16 augustus op Lowlands, waarna ze dit najaar een uitverkochte clubtour doen. Deze sluiten ze op 20 februari af met een optreden in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

Het nieuwe album ‚Rivals’ met daarop de met goud bekroonde hit-single ‘Streets’ en Bloedlink-titeltrack ‘All For Nothing’ verschijnt vandaag, op 8 augustus.

http://www.kensingtonband.com